18 janar 2018

Sqarim për media nga Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit

Prishtinë, 18 janar 2018 – Mbrëmë më 17 janar 2018 e mërkurë, në lajmet qendrore të KTV-së, është transmetuar kronika se prokurori i Prokurorisë Speciale të Republikës së Kosovës, Ali Rexha, ka filluar hetimet preliminare, kundër Sevdije Morina, Jetish Maloku dhe Bajram Uka, lidhur me mandatin e tyre në...
18 janar 2018

Aktakuzë për veprën penale “detyrimi dhe shantazhi”

Prishtinë, 18 janar 2018 – Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës (PSRK), sot ka ngritur aktakuzë pranë Gjykatës Themelore në Prizren, kundër të pandehurit A.M. për shkak të kryerjes së veprës penale “Detyrimi” nga neni 267 paragrafi 2 lidhur me veprën penale “Shantazhi” nga neni 268...